Kullanıcı Tag Listesi

Tut mürəbbəsi Ağ tut - 1kq, şəkər - 1,2kq, lumu turşusu - 2q. Seçilmiş tutun üzərinə şəkər şərbəti əlavə edilir, və zəif Alov üzərində 5 dəqiqə qaynadılıb 20-250 S-yə qədər soyudulur. İkinci dəfə 8-10 dəqiqə qaynadılıb soyudulur və üçüncü dəfə hazır olana kimi bişirilir. Hazır olana yaxın lumu turşusu əlavə edilir.

Bu konu 747 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Tut mürəbbəsi 747 Reviews

    Konuyu değerlendir: Tut mürəbbəsi

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 747 kez incelendi.

  1. #1
    AyMaRaLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.08.08
    Mesajlar
    11.494
    Konular
    5200
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    14
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    100
    @AyMaRaLCaN

    Standart Tut mürəbbəsi

    Tut mürəbbəsi
    Ağ tut - 1kq, şəkər - 1,2kq, lumu turşusu - 2q.

    Seçilmiş tutun üzərinə şəkər şərbəti əlavə edilir, və zəif Alov üzərində 5 dəqiqə qaynadılıb 20-250 S-yə qədər soyudulur. İkinci dəfə 8-10 dəqiqə qaynadılıb soyudulur və üçüncü dəfə hazır olana kimi bişirilir. Hazır olana yaxın lumu turşusu əlavə edilir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Tut mürəbbəsi

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: AyMaRaLCaN

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 747

    Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
    Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
    Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
    Aşka aşıkken bile memleket delisiyim


Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş