Kullanıcı Tag Listesi

Azərbaycanın Kırma badem Kırma badem Pirinç unu - 84 gr, şeker tozu - 675 gr, fındık içi - 285 gr, yumurta akı - 35 gr, limon suyu - 1 gr, kişniş tohumu - 2 g. Toz şeker su ile kaynatılır, limon suyu ilave edilip içinde % 5-6 oranında su kalana dek pişirilir. Pişmiş karamel kütlesi karıştırarak soğutulur ve sıcaklığı 50-60 derece olduğunda üzeri süslenir.

Bu konu 812 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Azərbaycanın Kırma badem 812 Reviews

    Konuyu değerlendir: Azərbaycanın Kırma badem

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 812 kez incelendi.

  1. #1
    AyMaRaLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.08.08
    Mesajlar
    11.494
    Konular
    5200
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    14
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    100
    @AyMaRaLCaN

    Standart Azərbaycanın Kırma badem

    Azərbaycanın Kırma badem


    Kırma badem
    Pirinç unu - 84 gr, şeker tozu - 675 gr, fındık içi - 285 gr, yumurta akı - 35 gr, limon suyu - 1 gr, kişniş tohumu - 2 g. Toz şeker su ile kaynatılır, limon suyu ilave edilip içinde % 5-6 oranında su kalana dek pişirilir. Pişmiş karamel kütlesi karıştırarak soğutulur ve sıcaklığı 50-60 derece olduğunda üzeri süslenir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Azərbaycanın Kırma badem

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: AyMaRaLCaN

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 812

    Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
    Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
    Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
    Aşka aşıkken bile memleket delisiyim


Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş