Kullanıcı Tag Listesi

TOYUQ KABABI http://www.azerbaijan.az/portal/Culture/Cuisine/images/cook/small/kebab/146_s.jpg Toyuq əti - 300 q, baş soğan - 35 q, keşniş və cəfəri - 25 q, duz, istiot, sumaq. İlk emaldan keçirilmiş toyuq ətdən 40-50 qramlıq tikələr kəsilir, duz və istiot vurulur. Şişə taxılıb manqalda qızardılır. Hazır kebabın yanına halqavarı doğranmış baş soğan verili və üstünə göyərti səpilir. Hind toyuğu kebabı da belə hazırlanır.

Bu konu 1942 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Azerbaycan TOYUQ KABABI 1942 Reviews

    Konuyu değerlendir: Azerbaycan TOYUQ KABABI

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1942 kez incelendi.

  1. #1
    AyMaRaLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.08.08
    Mesajlar
    11.494
    Konular
    5200
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    14
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    100
    @AyMaRaLCaN

    Standart Azerbaycan TOYUQ KABABI

    TOYUQ KABABI




    Toyuq əti - 300 q, baş soğan - 35 q, keşniş və cəfəri - 25 q, duz, istiot, sumaq. İlk emaldan keçirilmiş toyuq ətdən 40-50 qramlıq tikələr kəsilir, duz və istiot vurulur. Şişə taxılıb manqalda qızardılır. Hazır kebabın yanına halqavarı doğranmış baş soğan verili və üstünə göyərti səpilir. Hind toyuğu kebabı da belə hazırlanır.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Azerbaycan TOYUQ KABABI

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: AyMaRaLCaN

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1942

    Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
    Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
    Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
    Aşka aşıkken bile memleket delisiyim


Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş