Pancar Fisincanı Pancar - 200 gr, tereyağı - 20 gr, nar suyu veya taneleri - 30 gr, ceviz - 40 gr, baş soğan - 25 gr, kişniş - 15 gr, tuz. Pancar temizlenir, dilimlenir, tencereye dökülüp kendi buharında pişirilir. Pişmiş pancar ceviz içi ile kıyma makinesinden çekilir, yağ, nar suyu ve tuz ekilir. Fisincan doğranır, üzeri süslenir.

Bu konu 1099 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Azerbaycan Pancar Fisincanı 1099 Reviews

    Konuyu değerlendir: Azerbaycan Pancar Fisincanı

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1099 kez incelendi.

  1. #1
    AyMaRaLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    24.08.2008
    Mesajlar
    11.371
    Konular
    5172
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    2
    Tecrübe Puanı
    100
    @AyMaRaLCaN

    Standart Azerbaycan Pancar Fisincanı

    Pancar Fisincanı

    Pancar - 200 gr, tereyağı - 20 gr, nar suyu veya taneleri - 30 gr, ceviz - 40 gr, baş soğan - 25 gr, kişniş - 15 gr, tuz. Pancar temizlenir, dilimlenir, tencereye dökülüp kendi buharında pişirilir. Pişmiş pancar ceviz içi ile kıyma makinesinden çekilir, yağ, nar suyu ve tuz ekilir. Fisincan doğranır, üzeri süslenir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Azerbaycan Pancar Fisincanı

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: AyMaRaLCaN

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1099

    Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
    Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
    Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
    Aşka aşıkken bile memleket delisiyim

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş