Kullanıcı Tag Listesi

Erikli-limonlu kavurma Koyun eti - 275 gr, erimiş yağ - 30gr, baş soğan - 50gr, kuru erik - 20gr, limon - 1 / 5 adet. safran - 0,05 gr, biber - 0.1gr. Koyun etinden 25-30 gramlık parçalar kesilir, tuz, karabiber ekilip soğanla birlikte kavrulur. Bir parça bulyon, erik ve safran suyu katılıp kendi buharında pişirilir. Tavada sofraya getirilir, üzerine limon dilimleri eklenir.

Bu konu 748 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Azerbaycan Erikli-limonlu kavurma 748 Reviews

    Konuyu değerlendir: Azerbaycan Erikli-limonlu kavurma

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 748 kez incelendi.

  1. #1
    AyMaRaLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.08.08
    Mesajlar
    11.494
    Konular
    5200
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    14
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    100
    @AyMaRaLCaN

    Standart Azerbaycan Erikli-limonlu kavurma

    Erikli-limonlu kavurma


    Koyun eti - 275 gr, erimiş yağ - 30gr, baş soğan - 50gr, kuru erik - 20gr, limon - 1 / 5 adet. safran - 0,05 gr, biber - 0.1gr. Koyun etinden 25-30 gramlık parçalar kesilir, tuz, karabiber ekilip soğanla birlikte kavrulur. Bir parça bulyon, erik ve safran suyu katılıp kendi buharında pişirilir. Tavada sofraya getirilir, üzerine limon dilimleri eklenir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Azerbaycan Erikli-limonlu kavurma

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: AyMaRaLCaN

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 748

    Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
    Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
    Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
    Aşka aşıkken bile memleket delisiyim


Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş