Kullanıcı Tag Listesi

Bademli borucuk İyi çeşit buğday unu - 410 gr, şeker - 185 gr, tereyağı - 120 gr, badem - 220 gr, şeker tozu - 180 gr, yumurta - 5 gr, pudra şekeri - 35 gr, maya - 10 gr, konyak - 3 gr, tuz. Una tereyağı, pudra şekeri, tuz ve maya ilave edilip hamur yoğrulur. İç hazırlamak için badem kaynar suda haşlanır, kabuğu çıkarılır.

Bu konu 617 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Bademli borucuk 617 Reviews

    Konuyu değerlendir: Bademli borucuk

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 617 kez incelendi.

  1. #1
    AyMaRaLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.08.08
    Mesajlar
    11.494
    Konular
    5200
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    14
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    100
    @AyMaRaLCaN

    Standart Bademli borucuk

    Bademli borucuk


    İyi çeşit buğday unu - 410 gr, şeker - 185 gr, tereyağı - 120 gr, badem - 220 gr, şeker tozu - 180 gr, yumurta - 5 gr, pudra şekeri - 35 gr, maya - 10 gr, konyak - 3 gr, tuz. Una tereyağı, pudra şekeri, tuz ve maya ilave edilip hamur yoğrulur. İç hazırlamak için badem kaynar suda haşlanır, kabuğu çıkarılır.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Bademli borucuk

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: AyMaRaLCaN

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 617

    Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
    Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
    Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
    Aşka aşıkken bile memleket delisiyim


Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş