Malzemeler Yarım kg et 1 baş kuru soğan Yeteri kadar yağ 2-3 adet patates 1-2 tane domates Bir yemek kaşığı salça nohut Tarif Bilgileri

Bu konu 721 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
BOZBAS :) 721 Reviews

    Konuyu değerlendir: BOZBAS :)

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 721 kez incelendi.

Konu: BOZBAS :)

  1. #1
    Alptunga76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.08.08
    Mesajlar
    206
    Beğendikleri
    5
    Beğenileri
    31
    @Alptunga76
    Tecrübe Puanı
    375

    Standart BOZBAS :)

    Malzemeler

    Yarım kg et
    1 baş kuru soğan
    Yeteri kadar yağ
    2-3 adet patates
    1-2 tane domates
    Bir yemek kaşığı salça
    nohut
    Tarif Bilgileri
    Kategori: Et Yemekleri
    Puanı: 4
    Tarifi Yazdır





    Yapılışı

    Önce normal bir tencereye soğanları küçük küçük kıyıp koyun. Eti normal büyüklükte doğrayın, yağla birlikte hafif kızartın. Sonra domatesi doğrayıp, salçayı da hafif sulandırıp tencereye dökün. Tencerenin yarısına gelecek şekilde su koyun. Bir taşım kaynadıktan sonra nohudunu koyun. Patatesleri dörde bölüp tuzunu da ekleyerek tencerenin kapağını kapatın. Altını da hafif kısarak yarım saat kadar pişmesini bekleyin. İçi biraz çukur yemek tabaklarında servis yapın.

    Not: İçine tandır ekmeği doğranıp yenilebilir. Tabii ki yanında yeşil soğanı veya salatayı eksik etmeyin.


    AFİYET OLSUN:p


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: BOZBAS :)

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: Alptunga76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 721


Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş