Bir annenin en zor anları.. 01.11.2008 17:40 http://img511.imageshack.us/img511/8758/annekututni7.jpg Eyüp'te kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir minibüs 10 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden oldu. Annesi ve 2 kardeşi ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan küçük kız minibüsün çarpması sonucu feci şekilde can verdi. Olayın ardından anne sinir krizleri geçirirken, minibüs sürücüsü karakola giderek teslim oldu. Edinilen bilgilere göre olay saat 10:45 sıralarında Eyüp Topçular

Bu konu 1568 kez görüntülendi 2 yorum aldı ...
Keşke ellerini bırakmasaydım 1568 Reviews

    Konuyu değerlendir: Keşke ellerini bırakmasaydım

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1568 kez incelendi.

  1. #1
    DoĞu
    DoĞu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Standart Keşke ellerini bırakmasaydım

    Bir annenin en zor anları..

    01.11.2008 17:40


    Eyüp'te kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir minibüs 10 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden oldu. Annesi ve 2 kardeşi ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan küçük kız minibüsün çarpması sonucu feci şekilde can verdi. Olayın ardından anne sinir krizleri geçirirken, minibüs sürücüsü karakola giderek teslim oldu.

    Edinilen bilgilere göre olay saat 10:45 sıralarında Eyüp Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi Demirkapı Tramvay durağı girişinde meydana geldi. İddiaya göre evlere temizliğe giden Hatice Tok, yanına kızı Şule (10) ve oğulları Tayfun ( 8) ile Ferhat'ı (4) alarak iş görüşmesine gitti. İş görüşmesinin ardından evlerine dönmek üzere yola çıkan anne ve çocukları, Demirkapı Tramvay durağının bulunduğu yerde yolun karşısına geçmek için ışığın yanmasını bekledi. Tayfun ve Ferhat'ın elinden tutan anne 10 yaşındaki Şule'yi de yanında bekletti. Yeşil ışığın yandığını gören Şule bir anda yola fırladı. Kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Abdülkadir Mercan yönetimindeki 34 N 3340 plakalı minibüs Şehit Er Eyüp Beyazıt İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi olan Şule Tok'a çarptı. Kanlar içinde yere yığılan 10 yaşındaki Şule olay yerinde hayatını kaybetti.

    Gözünün önünde meydana gelen kazanın ardından anne Hatice Tok, sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelerini sürdürürken, küçük kızın yolun ortasında duran cesedi kaldırıma konuldu. Üstü gazetelerle örtülü olan kızını görmek isteyen anne Hatice Tok, uzun süre gözyaşı döktü. "Keşke kızımın ellerini bırakmasaydım" diyerek sinir krizleri geçiren anne Hatice Tok, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından kontrol edildi. Kaza sırasında annelerinin elinden tutan Tayfun ve Ferhat ise ablalarının ölümünün ardından gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen baba Erdal Tok da kızının öldüğünü görünce gözyaşlarını tutamadı.

    Öte yandan küçük kızın babasının uzun süredir işsiz olduğu ve anne Hatice Tok'un eşine destek olmak için evlere temizliği gittiği, kazadan önce ise iş görüşmesinden döndüğü öğrenildi.

    Kazanın ardından şoka giren minibüs sürücüsü Abdülkadir Mercan Eyüp Polis Merkezi'ne giderek teslim olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Keşke ellerini bırakmasaydım

          Kategori: Türkiyeden Haberler

          Konuyu Baslatan: DoĞu

          Cevaplar: 2

          Görüntüleme: 1568


  2. #2
    S€®C€
    S€®C€ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Standart

    Dünyada en menfaatsiz varlık olan Annelerimiz onların katlandığı cefaların haddi hesabı yoktur en kötüsüde evlat acıdır onlar için tşkler paylaşım için ...

  3. #3
    Apancene - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    04.08.2008
    Mesajlar
    4.254
    Konular
    278
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    716
    @Apancene

    Standart

    Ya okurken bile gözlerim buğulandı ateş düştüğü yeri yakar

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş