Kullanıcı Tag Listesi

http://www.e-yemek.org/tarif_resim/borek_tarifleri/cin_boregi_tarifi.jpgMalzemeler 3 adet yufka 250 gram soya filizi 1'er adet kereviz, havuç ve soğan 200 gram kıyma Tuz, karabiber 2 çorba kaşığı margarin 1 adet yumurtanın akı Bulamak için Galeta unu

Bu konu 714 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
ÇİN BÖREĞİ 714 Reviews

    Konuyu değerlendir: ÇİN BÖREĞİ

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 714 kez incelendi.

  1. #1
    ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.12.09
    Mesajlar
    22.194
    Konular
    11199
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    8
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

    Yeni ÇİN BÖREĞİ

    Malzemeler
    3 adet yufka
    250 gram soya filizi
    1'er adet kereviz, havuç ve soğan
    200 gram kıyma
    Tuz, karabiber
    2 çorba kaşığı margarin
    1 adet yumurtanın akı
    Bulamak için
    Galeta unu
    2 adet yumurta
    Kızartmak için
    Sıvıyağ
    ÇİN BÖREĞİ TARİFİ

    Yufkaları düz bir zemine yayın. Önce ikiye, daha sonra her parçayı da üçe bölüp 18 parça yufka elde edin. Yemeklik doğranmış soğanı margarinle birlikte kavurun. Üzerine kıymayı ilave edip, kıyma suyunu çekene kadar bir süre kavurun. Kavrulan kıymaya, rendelenmiş havuç ve kerevizi ekleyip kavurmaya devam edin. Soya filizini katıp, tuz ve karabiberini ayarlayın. Soğuduktan sonra yufkaların üzerine kıymalı harcı paylaştırın. Geniş birer sigara böreği şeklinde sarın. Böreklerin uç kısımlarını, açılmamaları için yumurta akına batırırı. Börekleri önce galeta ununa daha sonra yumurtaya bulayın. Kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: ÇİN BÖREĞİ

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: ŞiMaL

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 714


Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş