Ferruh Nayman, 'Şampiyon Olmak İçin Beşiktaş'ı Yenmemiz Gerekiyor ve Yeneceğimize de İnanıyorum' Dedi. Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ''Şampiyon olmak için Beşiktaş'ı yenmemiz gerekiyor ve yeneceğimize de inanıyorum'' dedi. Nayman, sezona ligi ilk 5 takım arasında bitirme hedefiyle başladıklarını, ancak takımın gösterdiği iyi performans karşısında hedefi her geçen hafta revize ederek daha yukarı çektiklerini söyledi. Ligin son haftasına girilirken Şampiyonlar Ligi'ne

Bu konu 1164 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Bursaspor Şampiyonluğa İnanıyor 1164 Reviews

    Konuyu değerlendir: Bursaspor Şampiyonluğa İnanıyor

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1164 kez incelendi.

  1. #1
    Aylin's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    24.03.2009
    Mesajlar
    3.559
    Konular
    3321
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    1
    Tecrübe Puanı
    1054
    @Aylin's

    Standart Bursaspor Şampiyonluğa İnanıyor

    Ferruh Nayman, 'Şampiyon Olmak İçin Beşiktaş'ı Yenmemiz Gerekiyor ve Yeneceğimize de İnanıyorum' Dedi.

    Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ''Şampiyon olmak için Beşiktaş'ı yenmemiz gerekiyor ve yeneceğimize de inanıyorum'' dedi.

    Nayman, sezona ligi ilk 5 takım arasında bitirme hedefiyle başladıklarını, ancak takımın gösterdiği iyi performans karşısında hedefi her geçen hafta revize ederek daha yukarı çektiklerini söyledi.

    Ligin son haftasına girilirken Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantilediklerini vurgulayan Nayman, sergiledikleri büyük başarıyı şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini belirtti.

    Nayman, yönetim olarak lig sonunda elde edilecek derece ne olursa olsun teknik heyet ve futbolcularla gurur duyduklarını, sezonun son maçında Beşiktaş'ı yeneceklerine inandığını ifade etti.

    Şampiyonluk için Trabzonspor'un da Fenerbahçe deplasmanından puan veya puanlarla dönmesi gerektiğini anımsatan Nayman, şöyle konuştu:

    ''Trabzonspor, Türkiye'de hiç skandala karışmamış bir takım. Fenerbahçe karşısında da çıkıp futbollarını oynayacaklar. Hiç kimse Trabzonspor hakkında bir şey söyleyemez. Trabzonspor çıkar ve mücadelesini ortaya koyar. Sonuçta bu futbol, her netice çıkabilir. Ama ben Beşiktaş'ı yendiğimiz takdirde yüzde 80 şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum.''


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Bursaspor Şampiyonluğa İnanıyor

          Kategori: Spor Haberleri

          Konuyu Baslatan: Aylin's

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1164

    HÜZÜNLER KALDI BENDE...

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş