Kullanıcı Tag Listesi

Malzemeler 1 adet patlıcan 1 adet kabak 2 adet domates 1 adet patates ½ kg fasulye 1 adet soğan 4-5 diş sarmısak ½ kg kuşbaşı kuzu eti

Bu konu 760 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Güveç 760 Reviews

    Konuyu değerlendir: Güveç

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 760 kez incelendi.

Konu: Güveç

  1. #1
    bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.07.08
    Mesajlar
    1.271
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    57
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    432
    @bYMuH@mM£d76

    Standart Güveç

    Malzemeler
    1 adet patlıcan
    1 adet kabak
    2 adet domates
    1 adet patates
    ½ kg fasulye
    1 adet soğan
    4-5 diş sarmısak
    ½ kg kuşbaşı kuzu eti

    Hazırlanışı
    Toprak bir güveç kabının içine önce etler daha sonra sırası ile sarmısak, fasulye, küp küp doğranmış patates, soğan, dilimlenmiş ve Suda bırakılıp acısı alınmış patlıcan ve yine dilimlenmiş kabak ve Domatesler konulur. Arzuya göre yeteri kadar Tuz ilave edilip, 1 çay fincanı Su ilavesi ile kısık ateşte 1.5 Saat kadar pişmeye bırakılır.

    Not: isteğe göre yağ ilave edilebilir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Güveç

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 760

    ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş