Kullanıcı Tag Listesi

Malzemeler : ( 6 kişilik) 500 gr kuzu ciğeri 2 Su bardağı Pirinç 1 yemek kaşığı tereyağı 4 yemek kaşığı kuş üzümü 2 yemek kaşığı çam fıstığı 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı yeni bahar 3-4 adet tane karabiber Tuz, karabiber

Bu konu 958 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Ciğerli iç Pilav 958 Reviews

    Konuyu değerlendir: Ciğerli iç Pilav

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 958 kez incelendi.

  1. #1
    bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.07.08
    Mesajlar
    1.271
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    473
    @bYMuH@mM£d76

    Standart Ciğerli iç Pilav

    Malzemeler : ( 6 kişilik)
    500 gr kuzu ciğeri
    2 Su bardağı Pirinç
    1 yemek kaşığı tereyağı
    4 yemek kaşığı kuş üzümü
    2 yemek kaşığı çam fıstığı
    1 çay kaşığı tarçın
    1 çay kaşığı yeni bahar
    3-4 adet tane karabiber Tuz, karabiber

    Hazırlanışı:
    Bir tencerede tereyağını eritin. Önce çam fıstıklarını kavurun. Küp küp doğranmış ciğer, kuş üzümü ve birkaç tane karabiber ekleyerek, kavurmaya devam edin. Üzerine Tuz ve su ekleyerek kaynatın. Islattığınız pirinci süzdürün, kaynayan su içerisine bırakın. Hafifçe karıştırıp, Tencerenin kapağını kapatın. 2-3 Dakika yüksek ateşte, sonra kısık ateşte pişirmeye bırakın. Suyunu çekince ateşten Alın ve demlenmeye bırakın. Tarçın, yeni bahar ve karabiber serperek hafifçe karıştırıp, Sıcak sıcak servis yapın.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Ciğerli iç Pilav

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 958

    ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş