Kullanıcı Tag Listesi

Malzemeler 1.5 kg toz şeker 1.5 kg vişne ( ezik ve çürükleri ayıklanmış) Hazırlanışı Vişneler saplarıyla birlikte bol Suda yıkadıktan sonra saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Cam bir kabın içine bir sıra vişne, bir sıra toz şeker olacak şekilde dizin ve kabın kapağını kapatıp, şekerin vişnenin suyunda erimesi için bir Gün bekletin. Vişneleri kevgirle alın, kabın içinde kalan şurubu, ince delikli bir süzgeçten geçirerek süzün ve bir şişeye boşaltın. Servis yapacağınız zaman bir bardağa

Bu konu 870 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Vişne şurubu 870 Reviews

    Konuyu değerlendir: Vişne şurubu

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 870 kez incelendi.

  1. #1
    bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.07.08
    Mesajlar
    1.271
    Konular
    610
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    484
    @bYMuH@mM£d76

    Standart Vişne şurubu

    Malzemeler
    1.5 kg toz şeker
    1.5 kg vişne ( ezik ve çürükleri ayıklanmış)

    Hazırlanışı
    Vişneler saplarıyla birlikte bol Suda yıkadıktan sonra saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Cam bir kabın içine bir sıra vişne, bir sıra toz şeker olacak şekilde dizin ve kabın kapağını kapatıp, şekerin vişnenin suyunda erimesi için bir Gün bekletin. Vişneleri kevgirle alın, kabın içinde kalan şurubu, ince delikli bir süzgeçten geçirerek süzün ve bir şişeye boşaltın. Servis yapacağınız zaman bir bardağa iki parmak şurup koyup üzerini Suyla tamamlayın.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Vişne şurubu

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 870

    ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş