Kullanıcı Tag Listesi

Malzemeler : 3 adet hazır yufka İç harcı için; 1 kase çökelek 1 çay bardağı ince bulgur 1 çay bardağı sıvıyağ Üzerinin sosu için; 2 Su bardağı yoğurt 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ Hazırlanışı:

Bu konu 718 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
içli Pide 718 Reviews

    Konuyu değerlendir: içli Pide

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 718 kez incelendi.

Konu: içli Pide

  1. #1
    bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.07.08
    Mesajlar
    1.271
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    57
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    432
    @bYMuH@mM£d76

    Standart içli Pide

    Malzemeler :
    3 adet hazır yufka İç harcı için;
    1 kase çökelek
    1 çay bardağı ince bulgur
    1 çay bardağı sıvıyağ Üzerinin sosu için;
    2 Su bardağı yoğurt
    1 adet yumurta
    1 çay bardağı sıvıyağ

    Hazırlanışı:
    Önce ince bulguru Sıcak Suyla ıslatın. Kabarınca sıvıyağla birlikte çökeleğe katın. Yufkayı tezgaha açın. Üzerine bulgurlu ve çökelekli harçtan yayın. Yufkayı alttan ve üstten elinizle rulo yaparak ortada toplayın. Sonra iki ucunu tutup, ortada büzüştürün. 2 parmak eninde dilimlere ayırarak yağlanmış tepsiye yan yana dizin. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. yoğurt, yumurta ve sıvıyağı çırparak böreğin sosunu hazırlayın. Üzerlerine sosu gezdirin, 175 dereceye ayarlı fırında 25 Dakika kadar pişirip, sıcak sıcak servis yapın.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: içli Pide

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 718

    ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş