Kullanıcı Tag Listesi

Malzemeler kapari, 1 çorba kaşığı zeytinyağına yatırılmış 6 adet ançuez, zeytinyağına yatırılmış 1 kahve fincanı maydanoz, kıyılmış 2 çay kaşığı Limon suyu 3 adet yumurta 100 gr tereyağ karabiber tuz

Bu konu 695 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Ançuez Emesi 695 Reviews

    Konuyu değerlendir: Ançuez Emesi

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 695 kez incelendi.

  1. #1
    bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.07.08
    Mesajlar
    1.271
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    57
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    432
    @bYMuH@mM£d76

    Standart Ançuez Emesi

    Malzemeler
    kapari, 1 çorba kaşığı zeytinyağına yatırılmış
    6 adet ançuez, zeytinyağına yatırılmış
    1 kahve fincanı maydanoz, kıyılmış
    2 çay kaşığı Limon suyu
    3 adet yumurta
    100 gr tereyağ
    karabiber
    tuz

    Hazırlanışı
    Yumurtaları katı olarak haşlayın, sarılarını alıp, iyice ezin. Ançuezlerin kılçıklarını ayırdıktan sonra, blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Kaparileri havanda iyice dövün. Tereyağını küçük parçalara böldükten sonra, tahta kaşıkla yardımıyla iyice ezip krema kıvamına getirin. Sonra buna Tuz, karabiber serpip maydanoz, yumurta sarısı, kapari ve ançuez ilave edin. iyice karıştırıp birbirlerine yedirdikten sonra, 1-2 damla limon Suyu damlatın. Bu şekilde hazırladığınız ezmeyi, kanepe ekmeklerine sürüp servis yapın.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Ançuez Emesi

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 695

    ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş