Galatasaray'ın Steaua Bükreş'e elenmesi Avrupa medyasında geniş yankı uyandırdı. UEFA bile şaşırdı Sarı-Kırmızılı takımın Steaua Bükreş’e elenmesi Avrupa medyasında geniş yankı uyandırdı. UEFA’nın resmi internet sitesi, Kewell, Lincoln, Nonda ve Arda gibi yıldızların, Rumen ekibi karşısında mağlup olmasını ‘sürpriz’ diye nitelendirirken, “Nicolita’nın golü Steaua’ya yetti” başlığını kullandı. Haberde Cim Bom’un elemeye ilk kez takıldığı vurgulandı. Rumenler uçuyor!.. Steaua Bükreş’in

Bu konu 1023 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Galatasaray günlüğü 1023 Reviews

    Konuyu değerlendir: Galatasaray günlüğü

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1023 kez incelendi.

  1. #1
    bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    31.07.2008
    Mesajlar
    1.238
    Konular
    584
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    611
    @bYMuH@mM£d76

    Standart Galatasaray günlüğü

    Galatasaray'ın Steaua Bükreş'e elenmesi Avrupa medyasında geniş yankı uyandırdı.

    UEFA bile şaşırdı
    Sarı-Kırmızılı takımın Steaua Bükreş’e elenmesi Avrupa medyasında geniş yankı uyandırdı. UEFA’nın resmi internet sitesi, Kewell, Lincoln, Nonda ve Arda gibi yıldızların, Rumen ekibi karşısında mağlup olmasını ‘sürpriz’ diye nitelendirirken, “Nicolita’nın golü Steaua’ya yetti” başlığını kullandı. Haberde Cim Bom’un elemeye ilk kez takıldığı vurgulandı.

    Rumenler uçuyor!..
    Steaua Bükreş’in Galatasaray’ı elemesi, Romanya’da büyük coşku yarattı. Steaua’nın 20 yıl öncesinin rövanşını vermediğini bildiren gazeteler, turu hak eden tarafın Bükreş temsilcisi olduğunu vurguladı. İtalyan hakemlerin de Steaua Bükreş’in işini kolaylaştırdığını öne süren Rumenler, maç sonunda yapılan havaifişek göstesiyle taraftarın coştuğunu yazdı.

    Taraftarlar buruk
    Popüler taraftar sitesi webaslan.com’da yer alan, “UEFA Kupası’na kalan Galatasaray, sizce Kadıköy’de final oynar mı?” konulu anket, Sarı-Kırmızılılar’ın inancını yitirdiğinin bir göstergesi. Ankete katılan 50 bini aşkın futbolseverin sadece yüzde 45,2’si olumlu yönde oy kullanırken, aksi düşünceye sahip olanların oranı tam yüzde 54,8 olarak şekillendi.

    Meira yeniden milli takımda
    Portekiz Milli Takımı’nda kaptanlık da yapan Fernando Meira, Scolari’nin görevden ayrılmasından sonra yeni hoca Carlos Queiroz tarafından da kadroya çağrıldı. Pepe ve Carvalho ile birlikte savunmanın göbeğinde şans bekleyecek olan tecrübeli oyuncu, “Ulusal formayı giymek gerçekten özel bir duygu. Euro 2008 istediğimiz gibi geçmedi. 2010 Dünya Kupası’nda telafi etmeliyiz” dedi.

    Galatasaray’a
    para cezası
    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sarı-Kırmızılı kulübe 12 bin 500 YTL para cezası verdi. Karara gerekçe olarak, 4-1 sona eren Denizlispor maçında merdiven boşluklarının boş bırakılmaması (10 bin YTL) ve seremoni sırasında Süper Lig panosunun hazır bulundurulmaması (2 bin 500 YTL) gösterildi. Skorbordda resmi müsabaka logosu yer almadığı için de ihtar cezası verildi.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Galatasaray günlüğü

          Kategori: Spor Haberleri

          Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1023

    ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş