Gordon Schildenfeld'in Beşiktaş'tan ayrılmama inadı sürüyor. Kombine için ek süre kararı Taraftarlardan gelen talebi değerlendiren Beşiktaş Yönetim Kurulu, kombine kart satışları için ek süre belirledi. Yapılan açıklamada, “Satışlar, milli maç arası olan 2-12 Eylül tarihleri arasında İnönü Stadı ve Biletix’ten gerçekleştirilecek” denildi. Rodrigo Tello mesaj yolladı Seriç’in bonservis sorunu, İbrahim Üzülmez’in hazır olmaması üzerine sol bekte görev yapan Tello, bu durumdan memnun

Bu konu 1352 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Beşiktaş günlüğü 1352 Reviews

    Konuyu değerlendir: Beşiktaş günlüğü

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1352 kez incelendi.

  1. #1
    bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    31.07.2008
    Mesajlar
    1.238
    Konular
    584
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    612
    @bYMuH@mM£d76

    Standart Beşiktaş günlüğü

    Gordon Schildenfeld'in Beşiktaş'tan ayrılmama inadı sürüyor.

    Kombine için
    ek süre kararı
    Taraftarlardan gelen talebi değerlendiren Beşiktaş Yönetim Kurulu, kombine kart satışları için ek süre belirledi. Yapılan açıklamada, “Satışlar, milli maç arası olan 2-12 Eylül tarihleri arasında İnönü Stadı ve Biletix’ten gerçekleştirilecek” denildi.

    Rodrigo Tello
    mesaj yolladı
    Seriç’in bonservis sorunu, İbrahim Üzülmez’in hazır olmaması üzerine sol bekte görev yapan Tello, bu durumdan memnun değil. Şilili, “Verimli olduğum yer orta sahanın solu. Ama sözleşmemde böyle bir madde yok. O nedenle hocanın kararına saygılıyım” dedi.

    Gordon
    diretiyor
    Kendine takım bulması istenen Gordon Schildenfeld’in Beşiktaş’tan ayrılmama inadı sürüyor. Hırvat futbolcu, geçen yıldan kalan alacağının yanı sıra bonservisini de bedava istiyor. Yönetim, sorunu çözmek için yoğun çaba harcıyor.

    Aydın ve Uğur’a
    yoğun terapi
    Antalyaspor karşısında etkisiz kalan Aydın Karabulut ile Uğur İnceman’a menecar Sinan Engin sahip çıktı. İki oyuncuyla da konuşan Engin, “Yetenekleriniz ortada. Bu maçta sergileyememiş olabilirsiniz. Ancak kendinizi affettirip gerçek gücünüzü sahaya vereceğiniz maçlar önünüzde duruyor. İkinizi de güvenimiz tam” diyerek moral aşıladı.

    Kartal Yuvası
    Tırı Manisa’da
    Beşiktaş Kulübü’nün lisanslı ürünlerini taraftarlara ulaştıran Kartal Yuvası Tırı’nın Türkiye turu sürüyor. Tır, 31 Ağustos pazar gününe kadar Manisa merkezde yer alan Kültür Merkezi önünde Siyah-Beyazlı taraftarlara hizmet verecek


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Beşiktaş günlüğü

          Kategori: Spor Haberleri

          Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1352

    ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş