Faciayla ilgili ilk resmi açıklama: '140'tan fazla ölü var' 20.08.2008 21:43 İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havaalanı'nda bugün kalkış sırasında düşen uçakta Mehmet Erdil adlı bir Türk vatandaşının olduğu öğrenildi. Madrid'deki Türk Büyükelçiliği yetkililerinden alınan bilgiye göre, İzmirli Erdil'in düşen uçakta biletinin olduğu ve binmeden önce ailesiyle telefonla görüştüğü, ancak kendisinden daha sonra hiçbir haber alınamadığı belirtildi. Büyükelçilik yetkilileri, Mehmet

Bu konu 1044 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
'Uçakta bir de Türk vardı' 1044 Reviews

    Konuyu değerlendir: 'Uçakta bir de Türk vardı'

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1044 kez incelendi.

  1. #1
    bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    31.07.2008
    Mesajlar
    1.238
    Konular
    584
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    616
    @bYMuH@mM£d76

    Standart 'Uçakta bir de Türk vardı'

    Faciayla ilgili ilk resmi açıklama: '140'tan fazla ölü var'

    20.08.2008 21:43
    İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havaalanı'nda bugün kalkış sırasında düşen uçakta Mehmet Erdil adlı bir Türk vatandaşının olduğu öğrenildi.
    Madrid'deki Türk Büyükelçiliği yetkililerinden alınan bilgiye göre, İzmirli Erdil'in düşen uçakta biletinin olduğu ve binmeden önce ailesiyle telefonla görüştüğü, ancak kendisinden daha sonra hiçbir haber alınamadığı belirtildi.
    Büyükelçilik yetkilileri, Mehmet Erdil'in bir yakının yarın sabah Madrid'e gelmek istediğini ve bunun için İspanyol makamlarından vize talebinde bulunduğunu kaydetti.

    Bu arada, kazada ölenlerle ilgili telefon hattı açan Spanair şirketi, diğer tüm yolcular gibi Erdil'in de uçağa binip binmediği konusunda henüz bir açıklama yapılamayacağını bildirdi.

    Kazada ölenlerin büyük çoğunluğunun cesetlerinin kömür haline gelmesinden veya kimliklerin kayıp olmasından dolayı ölen ve yaralananlar için kimlik tespiti yapılması neredeyse imkansız hale geldiği belirtilirken, yetkililer bunun için yolcu yakınlarından bu konuda yardım istediler.

    Spanair yetkilileri, tüm kimliklerin tespit edilmesinden sonra ilk başta ailelere sonra da kamuoyuna açıklama yapılacağını bildirdi.

    Uçağın yapmakta olduğu Madrid-Las Palmas seferinin Alman Lufthansa Havayolları ile ortak uçuş olduğu ve bundan dolayı çok sayıda yabancı turistin bulunabileceği belirtildi.

    İspanyol Ulaştırma Bakanlığı, 140'tan fazla ölü olduğunu kaydetmişti


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: 'Uçakta bir de Türk vardı'

          Kategori: Dünya'dan Güncel Haberler

          Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1044

    ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş