Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: Azeribalasi

Arama: Arama işlemi Toplam 0,11 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Ben gülmedım

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    30

    Cevap: Ben gülmedım

    Üreyine saqlik...
  2. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    67

    Sabit: Cevap: New Azeri Music 2018 Albomları

    Emegine saqlik kisi...
  3. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    148

    Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu - Meydan Şiiri

    Meydan

    Şu yeryüzü er meydanı
    Gönül sevmez her meydanı
    Yüreksize yorgan döşek,
    Koç yiğite ver meydanı.


    Başbuğlar tuğ kaldıranda,
    Atlar dizgin dolduranda,
  4. Qərbi azəbaycan Ərazisinin- (indiki ermənistanın) Əzəli sakinləri

    http://goyce.az/uploads/posts/2017-12/medium/1513718271_armenia-map-az.jpg

    Çoxəsrlik tarixə, zəngin mədəniyyətə malik yerli sakinləri - Azərbaycan türkləri olan, orta əsrlərdə inşa edilmiş...
  5. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    10.616

    Cevap: Nazperi Dostaliyeva Azeri Mahnı Mp3

    Salam @azargiz xos gelmissen saytimiza,sizi tam basa düsmedim. colcsion = ? nedir ? birde bizdeki azerbaycan mp3 leri saytimiza yüklemisiq. Yeni Azerbaycan mp3 ler elimize gecende herzaman...
  6. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    1.206

    Cevap: Yıldırım Caner -Ağlama Sevdam

    Youtube linkini alib,youtubeden mp3 e cevirme sitelerinden yapabilirsiniz
  7. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    97

    Azəbaycan Böyük musiqi salnaməçisi

    http://kayzen.az/uploads/images/00/85/62/2016/09/11/07e1e7.jpg


    Azəbaycan Böyük musiqi salnaməçisi

    Xalq mahnılarımızın toplanması və sistemləşdirilməsində musiqişünas Ağalar bəy...
  8. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    71

    Azəbaycan Bakının küçələri

    Azəbaycan Bakının küçələri

    Yeni salınmış şəhərin küçələrini qaydaya salmaq üçün şəhər idarəsi bir sıra tədbirlər görürdü. Bakının məşhur xəzrisi əsdiyi zaman (bu bəzən həftələrlə davam edirdi)...
  9. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    72

    Azəbaycan Yallı rəqsinin izləri

    http://kayzen.az/uploads/images/00/85/62/2017/05/15/247f4a.jpg


    Azəbaycan Yallı rəqsinin izləri

    Etnoqrafik mənbələrə görə, «Yallı” qədim Azərbaycan tayfalarının ritual rəqsi...
  10. Cevaplar
    14
    Görüntüleme
    35.191

    Cevap: Üzeyır Mehdizade Azeri Mahnı Mp3

    bezilerinin icinde reklam var ama hansidir bilmirem.Reklam qoyup mahniyi mehvedipler
  11. Cevaplar
    8
    Görüntüleme
    382

    Cevap: Sevil & Sevinc Bacilar Azeri Mp3 Azeri Mahni

    Sifreyi düz yazin acilar
    Sifre: www.azeribalasi.com
  12. Cevaplar
    8
    Görüntüleme
    382

    Cevap: Sevil & Sevinc Bacilar Azeri Mp3 Azeri Mahni

    eror harda verir, endirende yoxsa winrar i acanda ?
    men baxdim xatasi yoxdu...
  13. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    420

    Metanet İsgenderli - Qardas

    Metanet İsgenderli - Qardas


    https://ia801502.us.archive.org/22/items/Metanetsgenderli-QardasWww.azeribalasi.com/Metanetsgenderli-Qardas.mp3
  14. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    93

    Cevap: Karanlık Benden Korktu - Sesli Ve Görüntülü Şiir

    Sayin @Serdar Yıldırım eklediginiz linkteki videolar bakamiyoruz bilgilerine...
  15. Konu: Oğuz Yolu!

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    143

    Oğuz Yolu!

    Oğuz Yolu!
    Yenidən Diriliş!Yenidən Oyanış!
    Sonuc: Doğru tanımlama olunca yadlıq bitər,doğmalıq başlar.Özünə yadlaşdırılmış toplumu əritmək çox asandır,istədiyin yönə də yönləndirə ...
  16. Konu: Kim 1 yazacak ?

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    538
    Görüntüleme
    41.713

    Cevap: Kim 1 yazacak ?

    481


    Hediye olarak kazanani kahve icmeye davet edilecek :D
  17. Kerim Mastagali & Agamirze Matagali & Vuqar - Ay Aga (Meyxana)

    Kerim Mastagali & Agamirze Matagali & Vuqar - Ay Aga (Meyxana)





    http://files.realmusic.ru/download/1445990/id185888_-_Kerim_Mastagali___Agamirze_Matagali___Vuqar_-_Ay_Aga.mp3
  18. Cevaplar
    7
    Görüntüleme
    2.504

    Cevap: SeviL Grup Vokal Nostalji azeri mp3 - azeri mahni

    A.salam @sarac110 Sevil ve Sevinc Bacilar in albomunu yükledim
  19. Cevaplar
    8
    Görüntüleme
    382

    Sevil & Sevinc Bacilar Azeri Mp3 Azeri Mahni

    http://i63.tinypic.com/24ex7q1.jpg


    Sevil & Sevinc Bacilar


    Sevil & Sevinc - Anar ve Nermin
    Sevil & Sevinc - Anla Meni
    Sevil & Sevinc - Azerbaycan Bayragi
    Sevil & Sevinc - Beyaz geceler...
  20. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    122

    Nurlana Kerimli Azeri Mp3 Azeri Mahni

    http://i63.tinypic.com/ms0f45.jpg


    Nurlana Kerimli


    Nurlana Kerimli - Alin yazim
    Nurlana Kerimli - Arzular
    Nurlana Kerimli - Ay Qardasim
    Nurlana Kerimli - Ayrilik
1 den 20e kadar. Toplam 500 Sayfa bulundu

Giriş

Facebook Baglan Giriş