Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: ATSIZ

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Birahane Darbesi

    ATSIZ tarafindan
    Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    587

    Cevap: Birahane Darbesi

    Türk tarihi konu başlığı altında böyle bir konunun açılması ne kadar doğrudur acaba ? Dikkat edelim lütfen..
  2. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.204

    Cevap: Arap Ordularının Türk Katliamı (Talkan ve Curcan Katliamları)

    Verilen kaynak bağlantının altına yapılmış bir yorumud eklemek istedim..
  3. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    799

    Türk Cümhuriyyətinə nədən «Azərbaycan» adı verildi?

    XIX əsrin sonu, XX əsrin əvvəllərindən etibarən «Azərbaycan» anlayışı ilə əlaqədar vəziyyət xeyli dərəcədə dəyişməyə başladı. Belə ki, bu dövrdə bəzi ziyalılarımız tərəfindən «Azərbaycan» anlayışının...
  4. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.057

    Cevap: Malkoçoğlu sadece bir efsane değil gerçektir..

    Kendilerine kahraman yaratmaya çalışan ve o kahramanları Türk Milletine empoze eden başka milletler emellerini gerçekleştirmekte üstlerine yok.Keşke öz milli kahramanlarımızı daha iyi şekillerde...
  5. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    747

    Cevap: Ermeni’den Daha Nankör Millet Tasavvur Edilemez!

    Konuyu Ozan Ünsal'ın dizeleriyle pekiştirmek isterim;

    dünya duysun ermeni köpekleşmiş bir piçtir
    can karabağ üstünde hiç bulunmamış hiçtir

    hiçtir bu köpeklerin tasmasından rus tutar
    anayurtda...
  6. Konu: Dikkat Gerektiren Soru

    ATSIZ tarafindan
    Cevaplar
    5
    Görüntüleme
    1.242

    Cevap: Dikkat Gerektiren Soru

    Evin camı dışardan buğu yapmaz içerden yapar buda adamın çelişkisini gösteriyor sanırım :) Doğru mudur ?
  7. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    1.021

    Türkiye’de Çocuk Edebiyatı

    Türkiye’de çocuk edebiyatının gelişimi, dünyadaki edebiyatın gelişimiyle yakından ilgilidir. Tanzimat dönemi Türk çocuk edebiyatının da başlangıcı sayılabilir (1839). Tanzimat’tan önce sözlü edebiyat...
  8. Konu: Yaşamak ve Yaralanmak

    ATSIZ tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    633

    Yaşamak ve Yaralanmak

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]

    İnsan, tercihleriyle yaşıyor. Daha iyi sonuç alabilmesi, daha iyisini tercih edebilmesiyle...
  9. Konu: Karabağ Tezgahı !

    ATSIZ tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    564

    Cevap: Karabağ Tezgahı !

    Oyunları elbet bozulacak ! Tanrı sakınsın zor dönemlerden geçiyoruz.
  10. Konu: Karabağ Tezgahı !

    ATSIZ tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    564

    Karabağ Tezgahı !

    Beyaz Saray’ın resmi sitesinde başlatılan “Türkiye, Ermenilere sınırı şartsız açsın” kampanyası, ‘iskan oyunu’na yönelikmiş.
    TÜrkİye’yi Suriye’den kaçan Ermenilere sınırı açması için zorlayan...
  11. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    764

    Cevap: Apo’ya yandaş kanal servisi!..

    Hapis hayatı yaşıyor güyya ! Besiye çekmiş durumdayız Sayın! apo itini..
  12. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    764

    Apo’ya yandaş kanal servisi!..

    BAKANLAR Kurulu toplantısından sonra açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Öcalan’ın hücresinde 12 televizyon kanalı izleyebildiğini söylerken bu kanalların başta TRT...
  13. Konu: Tanrı Dağında Hac

    ATSIZ tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    510

    Tanrı Dağında Hac

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  14. Konu: Altaylar'dan Tuna'ya

    ATSIZ tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    451

    Altaylar'dan Tuna'ya

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  15. Konu: Osmanlı Bankası Müzesi

    ATSIZ tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    796

    Osmanlı Bankası Müzesi

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]

    15 Temmuz 1880 tarihinde Osmanlı Bankası tarafından ihraç edilen 1 liralık banknot birçok açıdan ilginçti. Her...
  16. Cevaplar
    866
    Görüntüleme
    99.115

    Sabit: Cevap: Çıkmam Lazım Çünkü ;

    Çıkmam lazım çünkü; "Akşam diyordun işte oldu akşam."
  17. Cevaplar
    7
    Görüntüleme
    1.477

    Cevap: Ne Tarz Musiqiler Dinliyorsunuz?

    Türkü söyle Türk'ü sev düstüruyla türkü dinlerim istisna dışı :)
  18. Cevaplar
    8
    Görüntüleme
    2.584

    Cevap: Forum ve Biz......................

    Hoş bir çalışma olmuş :)
  19. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    586

    Cevap: Bir değerin Türk Dünyasına doğuşu...

    Ulu Türkçü ATSIZ'ı birkez daha saygıyla anıyor önünde diz vuruyoruz.Tini şad, mekanı Türk Uçmağı olsun !
  20. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    574

    Cevap: Türk esirlerin fotoğrafları Rusya’da ortaya çıktı

    İlk defa görüyorum bu konuyu.Değerli paylaşım için teşekkürler.
1 den 20e kadar. Toplam 500 Sayfa bulundu

Giriş

Facebook Baglan Giriş