Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: vuslati

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Vuslatice

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    27
    Görüntüleme
    2.165

    Cevap: Vuslatice

    Bülbül İsen Ahu Zar Et

    Bal küpünde sirke zannetme beni,
    Çalıdayım dikendeyim güldeyim.
    Ancak göz yağmuru verir payeni,
    Bülbül isen ah u zar et gül deyim.

    Ederimiz üç harf bir hece değil,...
  2. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    1.029

    Siyaset ve Dava Adamlığı

    İki faklı kavram siyaset ve dava. Ne yazık ki çok zaman birbirine karıştırılmakta ve özellikle ilgililer için övgü manasına gelecek şekilde ‘İyi bir siyaset adamı’ veya ‘İyi bir dava adamı’ gibi...
  3. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    586

    Türk Edebiyatında Türkçülüğün Temelleri

    Türk edebiyat tarihinde Kaşgarlı Mahmut’tan Âşık Paşa’ya çok sayıda yazar tarafından dile getirilen, Tatavlalı Mahremi ve Edirneli Nazmi ile başlayıp daha sonra yerlileşme diye tabir edilen ‘Türkî-i...
  4. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    499

    Turana Açılan Kapı: Türkvizyon

    Kişioğlu baba ocağını ana kucağını terk etmeye görsün bir daha o tarafa yönünü dönüp bakmaz. Ne yazık ki millet olarak da ata yurdundan koptuktan sonra asırlardır yönümüz hep batıya dönük kalmıştır....
  5. Konu: Çatacak Yer Arıyorum

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    656

    Cevap: Çatacak Yer Arıyorum

    Gündeme uygun bir şiir.
  6. Konu: Vuslatice

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    27
    Görüntüleme
    2.165

    Cevap: Vuslatice

    Güller İçinde

    Birisi Gülenay birisi Sevgül,
    Aycagül diline uyar mı gönül?
    Birisi Gülseren biri de Övgül,
    İsmigül diline uyar mı gönül?

    Birisi Almagül birisi Şengül,
    Birisi...
  7. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    407

    Kalemiyle Destanlaşan Bir Şahsiyet

    Kalemiyle Destanlaşan Bir Şahsiyet

    İçinde bulunduğumuz zaman diliminde Türk insanının, özellikle gençlerimizin büyük çoğunluğu belirli odaklar tarafından yönlendirilmenin etkisiyle ve...
  8. Konu: Vuslatice

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    27
    Görüntüleme
    2.165

    Cevap: Vuslatice

    İhtilâl İstiyorum

    Ey, kut yolunda adsız asil soylu bahadır!
    Yurtluya yurt yapılmaz altın otağ ak çadır.

    Türk vatanı demeden kapan kapana payı,
    Sürü tutan çakallar genişletir...
  9. Konu: Vuslatice

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    27
    Görüntüleme
    2.165

    Cevap: Vuslatice

    Uyan Milletim

    Sen
    Yetim
    Ben yetim
    Mayası kan
    Damarıma can
    Sen, ey güzel vatan
    Gözümün gözbebeği
    Sen, çileli memleketim
  10. Konu: Vuslatice

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    27
    Görüntüleme
    2.165

    Cevap: Vuslatice

    Gülfidan

    Çöllerde susayan bir ceylan gibi,
    Yol vermez dağları eler gülfidan
    Tomur tomur gül uzatsam hediye,
    Elleri koynuna beler gülfidan.

    Hayali perişan...
  11. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    855

    Cevap: Türkiye’nin Suriye Türkmen Politikası Var mı?

    Teşekkürler Hakan kandaşım.
  12. Konu: Türkvizyon ve Dombıra

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    560

    Türkvizyon ve Dombıra

    Türkiye gündemi bir ucu hükümete doğru uzandığı iddia edilen rüşvet ve yolsuzluk olaylarıyla çalkalanırken, hükümetin kendi görevlendirdiği bazı görevlileri görevden uzaklaştırırken; televizyonların,...
  13. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    855

    Türkiye’nin Suriye Türkmen Politikası Var mı?

    Suriye Türkmen Demokrat Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Tarık Sülo Cevizci, 13.08 2013 tarihinde Gökbörü Türkçüler Derneği Genel Merkezi’nde Suriye Türkmenlerinin durumu ile ilgili bir sunum...
  14. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    506

    3 Mayıs'a Nasıl Bakmalıyız?

    3 Mayıs’ı önemseyenler bu önemli ve anlamlı güne nasıl bakmalı? Gerek basın yayın organlarında gerek bu gün ile ilgili yapılan etkinliklerde, gerek konu ile ilgili yazılan makalelerde, gerek sanal...
  15. Konu: Vuslatice

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    27
    Görüntüleme
    2.165

    Cevap: Vuslatice

    Benlik İle Dava Güden

    Benlik ile dava güden,
    Şetminin zengini olur.
    Küfürle gelişen beden,
    Boş şişenin cini olur.

    Atar tıpayı şişeden,
    Atlanıp çıkar meşeden.
    Üfürür kuytu köşeden,
  16. Konu: Abdallar ve Teberce

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    843

    Abdallar ve Teberce

    Abdallar ve Teberce

    Çocukluğumuzda büyüklerimizden öğrendiğimiz, şimdiki çocuk ve gençlerimizin bilmediği bir kısmı argo olarak nitelendirilebilecek birkaç sözcük. O zaman bile kesinlikle ikinci...
  17. Konu: Vuslatice

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    27
    Görüntüleme
    2.165

    Cevap: Vuslatice

    Kokuşmuş Siyaset (Gülce- Özge)

    Zamanın yüzkarası şu kokuşmuş siyaset,
    Semerin kaşı kırık dikiş tutmaz palanda.
    Teminatsız teminat alkışlanan necaset,
    Boğazlamış namusu sınırı yok yalanda....
  18. Konu: Vuslatice

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    27
    Görüntüleme
    2.165

    Cevap: Vuslatice

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]


    Sakisiz Yürekler Bar mı sayılır

    Sürgüsü uyuyan gönül eşiği,
    Hazin öykülere ar mı sayılır.
    Belenip kaldığın umut beşiği,
    Berduş gecelere kâr mı...
  19. Konu: Vuslatice

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    27
    Görüntüleme
    2.165

    Cevap: Vuslatice

    Sanem Diyarında Açılmış Gonca

    Sanem diyarında açılmış gonca,
    Dikene merhaba güle merhaba.
    Erguvan dudaklı gözleri nağme,
    Mızraba merhaba tele merhaba.

    Gelincik yanaklı kokusu amber,...
  20. Konu: AZAPAY(Gülce-Buluşma)

    vuslati tarafindan
    Cevaplar
    11
    Görüntüleme
    2.519

    Cevap: AZAPAY(Gülce-Buluşma)

    KENDİ TARİHİNDEN DOLAYISIYLA EDEBİYAT TARİHİNDEN HABERDAR OLMAYANLARA SADECE ACIYORUM.




    Yanlış Bildiğimiz Gerçekler

    Türk edebiyatının başlangıcından bu yana kullanılan şiirdeki...
1 den 20e kadar. Toplam 73 Sayfa bulundu

Giriş

Facebook Baglan Giriş