Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: Azeribalasi

Arama: Arama işlemi Toplam 0,07 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    5
    Görüntüleme
    16.139

    Cevap: Azeri Şarkı Akorları Azərbaycan Mahnı Akorları

    Onuda sen bilmelisen. Men bilmirem.
  2. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    1.571

    Cevap: Latif Doğan Sözüm Söz Orijinal Klip 2012

    Türkce mp3 ler sitemizde yayinlamak yasakdir.
    Videolarini paylasabilirsiniz.
  3. Cevaplar
    16
    Görüntüleme
    15.257

    Cevap: Brillant Dadaşova Azeri Mahnı Mp3

    Link tezelendi..
  4. Konu: Selamün aleykim

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    568

    Cevap: Selamün aleykim

    A.aalam xos gelmissen [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir] ailesine,Yaxsi forumlar arzuluyuram...
  5. Konu: Bilen var mı?

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    623

    Cevap: Bilen var mı?

    Suanda fazla zamanim yok.ama ilk firsatda arastiracagim
  6. Konu: Selam arkadaşlar

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    341

    Cevap: Selam arkadaşlar

    Xos gelmissiz azeribalasi.com ailesine..
  7. Konu: ıgdırlıyız

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    153

    Cevap: ıgdırlıyız

    Üreyine saqlik...
  8. Konu: Ben gülmedım

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    290

    Cevap: Ben gülmedım

    Üreyine saqlik...
  9. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    691

    Sabit: Cevap: New Azeri Music 2018 Albomları

    Emegine saqlik kisi...
  10. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    351

    Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu - Meydan Şiiri

    Meydan

    Şu yeryüzü er meydanı
    Gönül sevmez her meydanı
    Yüreksize yorgan döşek,
    Koç yiğite ver meydanı.


    Başbuğlar tuğ kaldıranda,
    Atlar dizgin dolduranda,
  11. Qərbi azəbaycan Ərazisinin- (indiki ermənistanın) Əzəli sakinləri

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]

    Çoxəsrlik tarixə, zəngin mədəniyyətə malik yerli sakinləri - Azərbaycan türkləri olan, orta əsrlərdə inşa edilmiş...
  12. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    12.174

    Cevap: Nazperi Dostaliyeva Azeri Mahnı Mp3

    Salam @azargiz xos gelmissen saytimiza,sizi tam basa düsmedim. colcsion = ? nedir ? birde bizdeki azerbaycan mp3 leri saytimiza yüklemisiq. Yeni Azerbaycan mp3 ler elimize gecende herzaman...
  13. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    1.446

    Cevap: Yıldırım Caner -Ağlama Sevdam

    Youtube linkini alib,youtubeden mp3 e cevirme sitelerinden yapabilirsiniz
  14. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    396

    Azəbaycan Böyük musiqi salnaməçisi

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]


    Azəbaycan Böyük musiqi salnaməçisi

    Xalq mahnılarımızın toplanması və sistemləşdirilməsində musiqişünas Ağalar bəy...
  15. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    307

    Azəbaycan Bakının küçələri

    Azəbaycan Bakının küçələri

    Yeni salınmış şəhərin küçələrini qaydaya salmaq üçün şəhər idarəsi bir sıra tədbirlər görürdü. Bakının məşhur xəzrisi əsdiyi zaman (bu bəzən həftələrlə davam edirdi)...
  16. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    501

    Azəbaycan Yallı rəqsinin izləri

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]


    Azəbaycan Yallı rəqsinin izləri

    Etnoqrafik mənbələrə görə, «Yallı” qədim Azərbaycan tayfalarının ritual rəqsi...
  17. Cevaplar
    14
    Görüntüleme
    39.657

    Cevap: Üzeyır Mehdizade Azeri Mahnı Mp3

    bezilerinin icinde reklam var ama hansidir bilmirem.Reklam qoyup mahniyi mehvedipler
  18. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    1.561

    Cevap: Sevil & Sevinc Bacilar Azeri Mp3 Azeri Mahni

    Sifreyi düz yazin acilar
    Sifre: [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  19. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    1.561

    Cevap: Sevil & Sevinc Bacilar Azeri Mp3 Azeri Mahni

    eror harda verir, endirende yoxsa winrar i acanda ?
    men baxdim xatasi yoxdu...
  20. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    1.890

    Metanet İsgenderli - Qardas

    Metanet İsgenderli - Qardas


    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
1 den 20e kadar. Toplam 500 Sayfa bulundu

Giriş

Facebook Baglan Giriş