Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: Azeribalasi

Arama: Arama işlemi Toplam 0,07 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Selamün aleykim

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    367

    Cevap: Selamün aleykim

    A.aalam xos gelmissen [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir] ailesine,Yaxsi forumlar arzuluyuram...
  2. Konu: Bilen var mı?

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    508

    Cevap: Bilen var mı?

    Suanda fazla zamanim yok.ama ilk firsatda arastiracagim
  3. Konu: Selam arkadaşlar

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    286

    Cevap: Selam arkadaşlar

    Xos gelmissiz azeribalasi.com ailesine..
  4. Konu: ıgdırlıyız

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    140

    Cevap: ıgdırlıyız

    Üreyine saqlik...
  5. Konu: Ben gülmedım

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    271

    Cevap: Ben gülmedım

    Üreyine saqlik...
  6. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    537

    Sabit: Cevap: New Azeri Music 2018 Albomları

    Emegine saqlik kisi...
  7. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    298

    Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu - Meydan Şiiri

    Meydan

    Şu yeryüzü er meydanı
    Gönül sevmez her meydanı
    Yüreksize yorgan döşek,
    Koç yiğite ver meydanı.


    Başbuğlar tuğ kaldıranda,
    Atlar dizgin dolduranda,
  8. Qərbi azəbaycan Ərazisinin- (indiki ermənistanın) Əzəli sakinləri

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]

    Çoxəsrlik tarixə, zəngin mədəniyyətə malik yerli sakinləri - Azərbaycan türkləri olan, orta əsrlərdə inşa edilmiş...
  9. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    11.652

    Cevap: Nazperi Dostaliyeva Azeri Mahnı Mp3

    Salam @azargiz xos gelmissen saytimiza,sizi tam basa düsmedim. colcsion = ? nedir ? birde bizdeki azerbaycan mp3 leri saytimiza yüklemisiq. Yeni Azerbaycan mp3 ler elimize gecende herzaman...
  10. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    1.346

    Cevap: Yıldırım Caner -Ağlama Sevdam

    Youtube linkini alib,youtubeden mp3 e cevirme sitelerinden yapabilirsiniz
  11. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    303

    Azəbaycan Böyük musiqi salnaməçisi

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]


    Azəbaycan Böyük musiqi salnaməçisi

    Xalq mahnılarımızın toplanması və sistemləşdirilməsində musiqişünas Ağalar bəy...
  12. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    231

    Azəbaycan Bakının küçələri

    Azəbaycan Bakının küçələri

    Yeni salınmış şəhərin küçələrini qaydaya salmaq üçün şəhər idarəsi bir sıra tədbirlər görürdü. Bakının məşhur xəzrisi əsdiyi zaman (bu bəzən həftələrlə davam edirdi)...
  13. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    360

    Azəbaycan Yallı rəqsinin izləri

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]


    Azəbaycan Yallı rəqsinin izləri

    Etnoqrafik mənbələrə görə, «Yallı” qədim Azərbaycan tayfalarının ritual rəqsi...
  14. Cevaplar
    14
    Görüntüleme
    38.091

    Cevap: Üzeyır Mehdizade Azeri Mahnı Mp3

    bezilerinin icinde reklam var ama hansidir bilmirem.Reklam qoyup mahniyi mehvedipler
  15. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    1.215

    Cevap: Sevil & Sevinc Bacilar Azeri Mp3 Azeri Mahni

    Sifreyi düz yazin acilar
    Sifre: [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  16. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    1.215

    Cevap: Sevil & Sevinc Bacilar Azeri Mp3 Azeri Mahni

    eror harda verir, endirende yoxsa winrar i acanda ?
    men baxdim xatasi yoxdu...
  17. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    1.476

    Metanet İsgenderli - Qardas

    Metanet İsgenderli - Qardas


    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  18. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    371

    Cevap: Karanlık Benden Korktu - Sesli Ve Görüntülü Şiir

    Sayin @Serdar Yıldırım eklediginiz linkteki videolar bakamiyoruz bilgilerine...
  19. Konu: Oğuz Yolu!

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    386

    Oğuz Yolu!

    Oğuz Yolu!
    Yenidən Diriliş!Yenidən Oyanış!
    Sonuc: Doğru tanımlama olunca yadlıq bitər,doğmalıq başlar.Özünə yadlaşdırılmış toplumu əritmək çox asandır,istədiyin yönə də yönləndirə ...
  20. Konu: Kim 1 yazacak ?

    Azeribalasi tarafindan
    Cevaplar
    538
    Görüntüleme
    43.808

    Cevap: Kim 1 yazacak ?

    481


    Hediye olarak kazanani kahve icmeye davet edilecek :D
1 den 20e kadar. Toplam 500 Sayfa bulundu

Giriş

Facebook Baglan Giriş