Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: SaiL

Arama: Arama işlemi Toplam 0,04 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Diriliş Ertuğrul

    SaiL tarafindan
    Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.985

    Cevap: Diriliş Ertuğrul

    http://www.trt.tv/izle/255145/dirilis-ertugrul-61-bolum-sezon-finali
    http://www.trt.tv/izle/255654/dirilis-ertugrul-62-bolum-yeni-sezon
    http://www.trt.tv/izle/265703/dirilis-ertugrul-63-bolum...
  2. Konu: Diriliş Ertuğrul

    SaiL tarafindan
    Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.985

    Cevap: Diriliş Ertuğrul

    http://www.trt.tv/izle/254690/dirilis-ertugrul-51-bolum
    http://www.trt.tv/izle/254734/dirilis-ertugrul-52-bolum
    http://www.trt.tv/izle/254767/dirilis-ertugrul-53-bolum...
  3. Konu: Diriliş Ertuğrul

    SaiL tarafindan
    Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.985

    Cevap: Diriliş Ertuğrul

    http://www.trt.tv/izle/244092/dirilis-ertugrul-41-bolum
    http://www.trt.tv/izle/244154/dirilis-ertugrul-42-bolum
    http://www.trt.tv/izle/244218/dirilis-ertugrul-43-bolum...
  4. Konu: Diriliş Ertuğrul

    SaiL tarafindan
    Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.985

    Cevap: Diriliş Ertuğrul

    http://www.trt.tv/izle/233344/dirilis-ertugrul-31-bolum
    http://www.trt.tv/izle/233345/dirilis-ertugrul-32-bolum
    http://www.trt.tv/izle/233364/dirilis-ertugrul-33-bolum...
  5. Konu: Diriliş Ertuğrul

    SaiL tarafindan
    Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.985

    Cevap: Diriliş Ertuğrul

    http://www.trt.tv/izle/153147/dirilis-ertugrul-21-bolum
    http://www.trt.tv/izle/153148/dirilis-ertugrul-22-bolum
    http://www.trt.tv/izle/153156/dirilis-ertugrul-23-bolum...
  6. Konu: Diriliş Ertuğrul

    SaiL tarafindan
    Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.985

    Cevap: Diriliş Ertuğrul

    http://www.trt.tv/izle/143144/dirilis-ertugrul-11-bolum
    http://www.trt.tv/izle/143183/dirilis-ertugrul-12-bolum
    http://www.trt.tv/izle/143184/dirilis-ertugrul-13-bolum...
  7. Konu: Diriliş Ertuğrul

    SaiL tarafindan
    Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.985

    Diriliş Ertuğrul

    http://www.trt.tv/izle/113073/dirilis-ertugrul-1-bolum
    http://www.trt.tv/izle/113087/dirilis-ertugrul-2-bolum
    http://www.trt.tv/izle/113100/dirilis-ertugrul-3-bolum...
  8. Konu: Selam

    SaiL tarafindan
    Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    616

    Cevap: Selam

    Teşekkür ederim Özer abi. Çok şükür bende iyiyim.
  9. Konu: Selam

    SaiL tarafindan
    Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    616

    Selam

    Selam arkadaşlar, yeni üye değilim ama yine de buradan bir merhaba demek istedim. Nasılsınız arkadaşlar.
  10. Cevaplar
    48
    Görüntüleme
    6.512

    Cevap: Forum Bünyesinde Özledikleriniz

    Tanıdığım herkesi özledim..
  11. Cevap: Profilinizi kaç kişi ziyaret etmiş ? Açık ve net Profilinizde Kaç arkadaşınız

    Bu Profili Ziyaret Eden Son 20 Kişi.


    ahıskalılar,

    alonehc+,

    Asi MeLeK+,
  12. Konu: GeYiK MuHaBBeTLeR

    SaiL tarafindan
    Cevaplar
    104
    Görüntüleme
    10.423

    Cevap: GeYiK MuHaBBeTLeR

    İphone um yok. Popüler değilim.
    Durumlarımı 500-600 kişi beğenmiyor. Günde 24 saat internette takılmıyorum.
    Anneme babama saygısızlık yapmayı bir halt olarak görmüyorum.
    Her gün başka bir...
  13. Cevaplar
    35
    Görüntüleme
    3.152

    Cevap: Öyle Bi Cümle Yaz Ki; Herkes Mest OLsun

    her elini uzatanın elinden tutmayacaksın bu hayatta ,
    bazısı destek alır ayağa kalkar sonra üzerine basar
    bazısı çeker yere düşürür birde tekmeler
    bazısı da sıkar elini koparırcasına canını yakar...
  14. Cevaplar
    35
    Görüntüleme
    3.152

    Cevap: Öyle Bi Cümle Yaz Ki; Herkes Mest OLsun

    Bir avuç özgürlük alabilmek için aşkını satanlar ''zengin'' oldum sanır önceleri,
    İş işten geçtikten sonra anlarlar ne büyük bir ''fakirlik'' içine düştüklerini,
    Çünkü insanın en büyük...
  15. Cevaplar
    35
    Görüntüleme
    3.152

    Cevap: Öyle Bi Cümle Yaz Ki; Herkes Mest OLsun

    Bazen uyumak için eksik olan tek şeydir;

    omuzu.
  16. Cevaplar
    35
    Görüntüleme
    3.152

    Cevap: Öyle Bi Cümle Yaz Ki; Herkes Mest OLsun

    Doktor'un aldığı maaş 3.310 tl:''Bu maaşla yaşamam çok zor ya...''
    Polis memuru aldığı maaş 2.784 tl:''Psikolojim bozuluyor ekonomik sıkıntı çekmekten kardeşim...''
    Öğretmen'in aldığı maaş 2.594...
  17. Cevaplar
    35
    Görüntüleme
    3.152

    Cevap: Öyle Bi Cümle Yaz Ki; Herkes Mest OLsun

    Ne garip değil mi?
    Acımasızca gidenler bile ''seven gitmez'' diyor.
    Kendilerinden biliyorlar yani...
  18. Cevaplar
    35
    Görüntüleme
    3.152

    Cevap: Öyle Bi Cümle Yaz Ki; Herkes Mest OLsun

    Sevenler bir kere doğar iki kere ölür...
  19. Cevaplar
    35
    Görüntüleme
    3.152

    Cevap: Öyle Bi Cümle Yaz Ki; Herkes Mest OLsun

    O kadar yoruldum ki artık hiçbir şeye
    şaşırmıyorum.. Ve umrumda değil
    hiçkimse, Ne halim varsa görmekle
    meşgulüm.
  20. Cevaplar
    35
    Görüntüleme
    3.152

    Cevap: Öyle Bi Cümle Yaz Ki; Herkes Mest OLsun

    Kahve: ideolojidir. Çay: sosyoloji.
    Kahve: özel taksidir. Çay: vapur
    Kahve: evin girişidir. Çay: evin salonu.
    Kahve: kısa flört. Çay: koşulsuz sevgi.
    Kahve: düz yazıdır. Çay: şiir
    Kahve:...
1 den 20e kadar. Toplam 500 Sayfa bulundu

Giriş

Facebook Baglan Giriş