Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: Azeribalasi

Arama: Arama işlemi Toplam 0,06 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    119

    Kör Bağırsak iltihabı ve tedavisi

    https://www.bagirsak.gen.tr/images/kor-bagirsak.jpg

    Kör Bağırsak

    Kör Bağırsak, Kalınbağırsağın ilk parçası, çekum. Sağ kalça çukuru içinde bulunur ve sağ kalınbağırsağın alt yarısını meydana...
  2. Cevap: Siteye giriş yapmama rağmen, !!!!! ''Eski'' Azeribalsi saytı daha kullanışlıyd

    Salam abe can xos gelmissen.Abe can bu sayta giris yapanda sag üstde beni hatirla desen her seferinde yeniden giris yapmak zorunda kalmazsin. Abe can bu temayi secmenizdeki amac eski temada bizim cep...
  3. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    75

    Merkez kaç kuvveti nedir ?

    Merkez kaç kuvveti nedir ?




    http://www.bilimist.com/uploadx/editor/merkezkac-y4751r.jpgMerkezkaç Kuvveti nedir ?

    Bir cismin bir merkez etrafında bağlı bir şekilde dönmesi ve...
  4. Cevaplar
    5
    Görüntüleme
    3.299

    Cevap: Re: Cevap: Re: Zümrüd Memmedova Azeri Mahnı Mp3

    Link yenilendi...
  5. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    107

    Ekinoks nedir nasıl oluşur ?

    http://www.bilimist.com/uploadx/editor/autumn-r98lb7.jpg


    Ekinoks nedir nasıl oluşur ?

    23 Eylül 2014 Bu içerik 5.891 kez okundu. Güneş ışınları 21 mart ve 21 eylül tarihlerinde ekvatora dik...
  6. Cevaplar
    5
    Görüntüleme
    3.299

    Cevap: Re: Zümrüd Memmedova Azeri Mahnı Mp3

    ilgilenecegim...
  7. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    108

    Askere Kına Yakma Geleneği

    Yüzyıllar öncesine dayanan askere kına yakma geleneğinin, son yıllarda şehit sayısının artmasıyla birlikte yeniden yaygınlaştığı bildirildi.

    Çukurova Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Türk Dili...
  8. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    229

    Cevap: Alireza Sharifzade - Seni Deyirler 2018

    Salam Abe can mp3 yüklemeq ücün önce elindeki mp3 ü linke cevirmen lazim mesela http..........mp3 olmasi lazim. sonra bu linki cevap konuya yszma tablosunda nota amblemi olan yere tikliyib [ MP3...
  9. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    229

    Alireza Sharifzade - Seni Deyirler 2018

    Alireza Sharifzade - Seni Deyirler 2018


    https://ia601405.us.archive.org/14/items/SeniDeyirler/seni%20deyirler.mp3
  10. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    122

    Peri Qala Azerbaycan film

    https://www.youtube.com/watch?v=jB7-gqXrbec
  11. Cevaplar
    10
    Görüntüleme
    2.172

    Cevap: Rafiq Babayev - Elvida (2000) [FLAC]

    Emegine saglik kisi...{}
  12. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    275

    Gulyaz Memmedova Azeri Mp3 Azeri Mahni

    http://oi67.tinypic.com/2k544y.jpg


    Gulyaz Memmedova

    Gulyaz Memmedova - Agam Suleyman
    Gulyaz Memmedova - Bele qemli dayanma
    Gulyaz Memmedova - Bir alem var
    Gulyaz Memmedova - Gel mene yar...
  13. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    214

    Gulyaz Memmedova - Nilufer

    https://www.youtube.com/watch?v=YXoesUjetEM
  14. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    181

    Azerbaycan Türkiye - Gülyaz ve Gülyanak Memmedova

    https://www.youtube.com/watch?v=v7eA7SazfyM
  15. Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.755

    Cevap: Ildirim Hasanov - Azeri Mp3 Azeri Mahni

    Link Yenilendi...
  16. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    6.895

    Cevap: Her gun Asura, Her yer Kerbela -Flatcast radyo temasi

    Resme sag tiklayip linkini alabilirsiniz
    Örnek:
    http://i44.tinypic.com/j5vyp2.jpg

    http://i41.tinypic.com/2uxye8n.jpg
  17. Cevaplar
    10
    Görüntüleme
    26.088

    Cevap: Şebnem Tovuzlu Azeri Mahnı Mp3

    üükleme fayllari saglamdir. Yükleyin birsey yoxdur.
  18. Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.755

    Cevap: Ildirim Hasanov - Azeri Mp3 Azeri Mahni

    Zamanim olanda düzeldecem...
  19. Cevap: Kadınlar çalışmalı mı yoksa ev hanımlığı mı yapmalı?

    Bencede calismali
  20. Cevaplar
    5
    Görüntüleme
    20.788

    Cevap: Azeri Şarkı Akorları Azərbaycan Mahnı Akorları

    Onuda sen bilmelisen. Men bilmirem.
1 den 20e kadar. Toplam 500 Sayfa bulundu

Giriş

Facebook Baglan Giriş