Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: TugruL7676

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Zaman

    TugruL7676 tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    229

    Zaman

    Adını bize iki hece beş harf söylediker
    Ama yaptıklarından yapacaklarından hiç bahsetmediler.
    Kimi için bir hastane, bir zindan, bir çilesin,
    Herkesin içinde bir yara, bir ızdırapsın,
    Sen daha...
  2. Konu: Sattın sen benı

    TugruL7676 tarafindan
    Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    443

    Cevap: Sattın sen benı

    Emeğine Bileğine Sağlım...Saygılar...
  3. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    484

    Cevap: Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu - Meydan Şiiri

    Yüreğine sağlık
  4. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    862

    Cevap: Namiq Qaraçuxurlu - Şəkərim

    Paylaşım için çok tşk. ederim
  5. Cevaplar
    10
    Görüntüleme
    11.579

    Cevap: Ağarmaynan ay saçlarım Ağarma - NAZPERİ DOSTELİYEVA

    Paylaşım için çok teşekkürler
  6. Cevaplar
    5
    Görüntüleme
    1.882

    Cevap: Ali Haydar Gül Azeri Mp3 Azeri Mahni

    Çok güzel
    bir paylaşım
  7. Konu: Bir Dost Aradım

    TugruL7676 tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    489

    Bir Dost Aradım

    Bir dost aradım bu gece
    Eski yorgun günlerden
    Bir vefasızı anlatacağım
    Ağlayacağım
    Yalnızlıktan değil
    Bağıracağım
    Dost aradım bu gece
    Kırılıyacağım
    Bir dost aradım bu gece
  8. Konu: Türk qızıyam!

    TugruL7676 tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.106

    Cevap: Türk qızıyam!

    çok güzel bir şiir sağolun
  9. Cevap: Özer Aydın: «Azerbaycani görmesem de, onun medeniyyetini tanidiram»

    Yaptığınız hizmetin ne önemi ne değeri paha biçilemez
  10. Cevap: Azerbaycan vƏ türk diaspor tƏşkilatlarının birgƏ fƏaliyyƏt strategiyası

    Bu değerli paylaşım için çok teşekkür ederim
  11. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    5.325

    Cevap: Orxan Deniz ft Asiq Sebuhi - Menim balam bal dadir (2013)

    [ı]çok güzel yüreğine sağlık[/ı]
  12. Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.448

    Cevap: Azeri Oyun Havalari 2013

    Sağol , varol
  13. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    775

    Akıncılar - yahya kemal beyatlı

    AKINCILAR

    Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
    Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik

    Haykırdı, ak tolgalı beylerbeyi "İlerle!"
    Bir yaz günü geçtik Tuna'dan kafilelerle

    Şimşek...
  14. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    3.326

    Emin Sabitoğlu - ŞÜKRİYE

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]


    Buradan Yükle - Dinle...
  15. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    876

    Cevap: çocuklarda deprasyon

    Bende Diyorum Son Günlerde Neden Normal Değilim :)
  16. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    4.862

    Cevap: Niyam Selami Azeri Mahnı Mp3

    Sağol
  17. Cevaplar
    5
    Görüntüleme
    1.015

    Cevap: Reshid Behbudov - Unutulmaz

    Her ne kadar zamansal sorunlardan dolayı indiremesemde çok sağol :) yapıcam olucak
  18. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.139

    Cevap: Atatürk'ün Bilim, birlik ve cumhuriyet hakkında sözleri

    Ne mutlu Türküm Diyene Çok Teşekürler Çok güzel bir paylaşım
  19. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    1.130

    Men Talehime Küsülü O Mene

    Gördüğüm her üzde bir sevinc bir telas
    Uzaqlardan gelen bir xeber var kimin
    Mendem gizlin bir gözel hadise haminin gözlerlinde
    Bir kepenek menim kimin süküt gonup bir çiçeğe
    Süküttü çünkü oda...
  20. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    931

    Yalancısın Sevgilim

    Kapatın lambaları söndürün son ışıkları
    Zaten sen giderken beni karanlıklara boğdun
    Gözlerimin rengini yüreğimin pırıltısını
    Giderken benden aldında öyle gittin
    Gidecek bir yer vardı ...
1 den 20e kadar. Toplam 181 Sayfa bulundu

Giriş

Facebook Baglan Giriş