![]() |
|
|
#1 |
|
|
Hörmətli hakim mənə toxunmuyun
Yaşayım dörd divar arasında Həyat daha sakit daha da mülayim Zindan qapıları arxasında Mənim həyatım qara gəlib qara gəlib Mənim həyatım qara qara Hörmətli hakim mənə toxunmuyun Yaşayım dörd divar arasında Həyat daha sakit daha da mülayim Zindan qapıları arxasında Bir dostum var idi g... çıxdı o da Yaşadım dörd divar arasında Hər kəs tanıyır yerini burda Zindan qapıları arxasında Avara keçibdi mənim uşaqlığım Anam atam da əlimdən zara gəlib Sənə uzun bir ömür can sağlığı Mənim həyatım qara gəlib Mənim həyatım qara gəlib qara gəlib Mənim həyatım qara qara Dəyişdim qızları bircə bircə bir Qaldım dörd divar arasında Şeytan məni yoldan çıxarda bilmir Zindan qapıları arxasında Şər bayırdadır bir parazitlik Yoxdur dörd divar arasında Bir dənə gözəllik bir dənə sakitlik Zindan qapıları arxasında Hörmətli hakim mənə toxunmuyun Yaşayım dörd divar arasında Həyat daha sakit daha da mülayim Zindan qapıları arxasında Avara keçibdi mənim uşaqlığım Anam atam da əlimdən zara gəlib Sənə uzun bir ömür can sağlığı Mənim həyatım qara gəlib Mənim həyatım qara gəlib qara gəlib Mənim həyatım qara qara |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakimand#601, mand#601ktub |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|