![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Radyo Azeribalası | Kayıt ol | Gazetler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Bir payız gecəsi Aygün Kazımova
Bir payız gecəsi ne uzun oldu, Səhərim nə yaman gecikir mənim? Baharım gəlməmiş çiçəyim soldu. ... Budur qismətim Gözlərim gözünə dikilir sənin, Xəyalım yanına köçə bilməyir.. .. Bu payız gecəsi yaman uzandı Yuxum tikan kimi baxtər gğözümə Bir fikir közərir, O fikri dandım..- Bir gecəlik həsrət ömürmüş, demək.. Sirrimiz, sevdamız yatır dərində Özüm-özüm üçün, unudulmuşam, Mənim ki, intizar gecələrimdə Sənə özümdən də yaxın olmuşam... Bir fikir közərir, O fikri dandım..- Bir gecəlik həsrət ömürmüş, demək.. - `Son söz` Bir gün ötüb, keçənləri, Çox düşünüb, yada salıb, Qayıdarsan o sevgiyə.. O illərin nəğməsindən Səninlə gəl bir yol açaq Səninlə o illərə.. Mən bir bahar sevgisindən ayrı düşən gülə döndüm.. Sən bilmədən sənsizliyin həsrətindən külə döndüm.. Bəlkə bir gün ayrılıqdan uzaq düşən sevgi gəldi Bu intizar, bu kədəri mən unudub sənə döndüm.. İndi düşün son söz sənin.. Ötüb, keçən o illərin heç bilmədin sən qədrini.. Həsrət düşüb ömrümüzə, Biz inansaq sevgimize, Sevinc tapar öz yerini.. Gəl bir baxaq ömrümüzdən keçən O yollardan nələr qalıb?.. Gəl bir baxaq, bu ayrılıq bizim ömrümüzdən nələr alıb?!..
Asagidaki Resme Tiklayarak Facebook Grubumuzu Ziyaret Edebilirsiniz. [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...][Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|