![]() |
|
|
#1 |
|
|
Axtarma Mahnı Sözü Həsrət odu ürəyimi yaxsa da Dərdlərim də şimşək olub çaxsa da Baxışlarım yollarına baxsa da Heç yerdə axtarıb-soruşma məni Həsrət odu ürəyimi yaxsa da Dərdlərim də şimşək olub çaxsa da Baxışlarım yollarına baxsa da Heç yerdə axtarıb-soruşma məni Bu dünya dolubdur qüssə-qəm ilə Gözümdən hey axır yaş gilə-gilə Bu kövrək ürəyim gəlsə də dilə Heç yerdə axtarıb-soruşma məni Həsrət odu ürəyimi yaxsa da Dərdlərim də şimşək olub çaxsa da Baxışlarım yollarına baxsa da Heç yerdə axtarıb-soruşma məni Həsrət odu ürəyimi yaxsa da Dərdlərim də şimşək olub çaxsa da Baxışlarım yollarına baxsa da Heç yerdə axtarıb-soruşma məni Həsrət odu ürəyimi yaxsa da Həsrət odu ürəyimi yaxsa da Dərdlərim də şimşək olub çaxsa da Baxışlarım yollarına baxsa da Heç yerdə axtarıb-soruşma məni
Asagidaki Resme Tiklayarak Facebook Grubumuzu Ziyaret Edebilirsiniz. [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...][Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| axtarma meni, azeri mahni sözleri, azeri sarki sözleri, azeri sher, azeri siir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|